top of page
truss.png
nl_branding_netherlands_01_rgb_fc_1200dp
WHO WE ARE

Netherlands Business Support Offices zijn handelskantoren van de Nederlandse overheid in het buitenland en leggen zich toe op handels- en investeringsbevordering. De core business van NBSO’s is het ondersteunen van Nederlandse bedrijven bij hun activiteiten op markten die omvangrijk en veelbelovend zijn. Wilt u bijvoorbeeld exporteren of een onderneming vestigen in het buitenland? Zoekt u marktinformatie of zakenpartners? De NBSO’s helpen u daarbij. Ze werken hierin nauw samen met de RVO, Ambassades en Consulaten. NBSO’s hebben een uitstekend regionaal netwerk en zijn hierdoor in staat u snel de juiste informatie te leveren. Bovendien hebben NBSO’s goede contacten met de regionale overheid in het land. In Spanje bevindt zich een NBSO in Barcelona, dat zich voor de dienstverlening voor het bedrijfsleven richt op de Spaanse autonome regio’s Catalonië en Aragon.

OUR MISSION FOR MWC 2023

Our goal is to connect companies from The Netherlands to our local network in Spain, and so to foster international collaboration.

NBSO Barcelona provides practical support to Dutch companies that wish to become active on the Spanish market. The core business an NBSO is supporting Dutch companies in their activities in foreign markets. For example, do you want to export or establish a company in Spain? Are you looking for market information or business partners in Spain? The NBSO Barcelona will help you do so.

nbso - Araba Strampel.PNG
OUR PRODUCT

 

-

person-placeholder.png
OUR AUDIENCE

Dutch companies with an ambition on foreign markets / Spanish market

PRESENT ON MWC23
GET SOCIAL 
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Blog
MEET UP

Do you want to discuss opportunities with us on the stand?

bottom of page